סלט מאורז מלא

חדשות כיפה אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

2 כוסות אורז מלא מבושל

עגבניה ללא גרעינים קצוצה

בצל ירוק קצוץ

3 - 4 כפות שמן זית

מיץ לימון, מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

בשביל להכין סלט - צריך קודם אורז מבושל.

אני מבשלת אותו כך:

משרה אותו כמה שעות עד לילה שלם.

אח"כ מבשלת במים בלי כלום (מים - אחד על אחד, כלומר: כוס אורז למשל - כוס מים) במשך חצי שעה על אש קטנה.

מערבבים הכל.

המתכון הזה הולך עם המרק הקובני של השעועית השחורה.

בכל צלחת מניחים קצת סלט אורז כזה ועל זה את המרק.

(למי שלא יסכים לטעום את זה כמו חלק מהילדים שלי - אני מכינה קוסקוס לאותה מטרה).

הערות

כתבות נוספות