עוף עם בטטה ומנגולד

חדשות כיפה אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

שמן זית

600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

מלח ופלפל

1 בצל גדול, פרוס גס

3 שיני שום כתושות

2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות קטנות

1 כפית קורנפלור

1 כפית אבקת מרק בצל

3/4 כוס מים

500 גרם מנגולד, קצוץ גס

1 כף רוטב סויה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים את העוף, ומטגנים עד שיזהיב. מתבלים, מעבירים לצלחת, ומכסים כדי לשמור על העוף חם.

2. מוסיפים למחבת עוד מעט שמן ואת הבצל והשום, ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הבטטה. מערבבים בספל את הקורנפלור ואבקת המרק עם המים, ומוסיפים למחבת. מכסים, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, עד שהבטטה תתרכך מעט.

3. מוסיפים את העוף, המנגולד, מלח ופלפל ורוטב הסויה, ומביאים לרתיחה. מערבבים ומבשלים 5 דקות על אש קטנה. מגישים חם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות