בטטה מתוקה בתנור

חדשות כיפה אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

5 בטטות שטופות. לא קלופות. לא קטומות. חתוכות לפרוסות עגולות.

3 כפות גדושות אבקת מרק בצל

4 כפות סוכר חום

6 כפות שמן זית

כף חומץ

הוראות הכנה

מערבבים היטב עד שהבטטות סופגות את הרטבים.

מניחים בתבנית משומנת - בשכבה אחת

יוצקים את הרוטב שנשאר מעל הבטטות

אופים בחום גבוה כ-40 דקות

לבדוק אחרי 30 דקות, אם הבטטה אדומה ורכה, אפשר לסגור את התנור, אם לא, להשאיר

עוד 10 דקות ולבדוק שוב

הערות

כתבות נוספות