עוגה קפואה

חדשות כיפה dodo1001 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

¨ 6 ביצים ,

¨ 3/4 כוס סוכר,

¨ 3/4 חבילת מרגרינה

¨ 2 חבילת שוקולד מריר

¨ 2 ריץ´,

¨ פתי בר,

¨ קצת יין אדום

¨ כף רום.

הוראות הכנה

1. מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר.

בנתיים מערבבים את החלמונים עם כף רום.

2. ממיסים את המרגרינה והשוקולד, כשזה מתקרר מוסיפים את החלבונים.

ומערבלים עם הקצפת לתערובת אחידה.

3. מרפדים תבנית בפתי בר טבול ביין אדום, שופכים את השכבה החומה ומקפיאים. (השכבה החומה היא בערך 2/3 מגובה העוגה).

*4) מקציפים שני ריץ´ לקצפת יציבה ושופכים מעל התערובת החומה הקפואה.

הערות

כתבות נוספות