מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

בראוניז של קארין גורן

כשרות חלבי
244257
1099
רכיבים חומרים לתבנית בגודל 27X33 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה (שמתי רק 200)
4 ביצים בטמפ´ החדר
1 1/2 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט הכנה ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
המ יצאו ממש טוב....
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה.
12/2/2006
כולם נורא התלהבו!מומלץ!
תמונה
2. מעו...
12/29/2008
מעול האהבתי מאד!!!
תמונה
3. מעו...
12/29/2008
מעול האהבתי מאד!!!
תמונה
4. שאלה
1/16/2009
האם ניתן לתרגם את המתכון הזה לפרווה ושהוא עדיין יצא טוב?
תמונה
5. מתכון פרווה
3/3/2009
עשינו את המתכון פרווה:
שוקולד לבן פרווה ומרגרינה בטעם חמאה ויצא פיצוץ!
אבל מלא קלוריות...
תמונה
6. שווה
6/3/2009
שווה ביותר
תמונה
7. חייבים לשים חמאה ?
7/16/2009
אפשר לשים גם מרגרינה??????????????????????????..
תמונה
8. בראוניס
8/16/2009
זה מעולה!
תמונה
9. ניתן להוסיף שמן במקום
10/8/2009
1 כוס שמן חמניות מהווה תחליף מצוין
תמונה
10. יצא מעולה
1/31/2010
קרין גורן שלום, העוגה ממש ממש פיצוץץץץ פשוטה קלה להכנה וטמיעה ....

תמשיכי לפרסם זאת ותוסיפי עוד ועוד....תודה
תמונה
11. כמה קלוריות?
3/30/2010
מישהו יודע בערך כמה קלוריות יש במתכון הזה?
או לתבנית או לחתיכה ממוצעת.. ?
אשמח לתשובה..
תמונה
12. 233
4/15/2010
hpvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
תמונה
13. עוגה טעימה קלה להכנה אך
7/16/2010
מלאת קלוריות, לא חוכמה כ"כ גדולה בהחשב כמות החמאה והקקאו,
אך מדי פעם אפשרי להכין אותה, קלה ומאוד מאוד טעימה,
גרפה המון מחמאות.
תמונה
14. קארין גורן
12/29/2010
טעיייים,אחלה ווואי מעלף ממש טעיים ואת יודעת מה ואין להכייין וזה מעווולה מעריצים אותך בביתי
נשיייקות
תמונה
15.
6/27/2011 1:01:00 PM
פשוט מעולה, אין מלים.
תמונה
16. כמה אחוז השוקולד מריר?
7/5/2011 1:32:00 PM
כמה אחוז שוקולד מריר צריך לשים??...
תמונה
17.
7/20/2011 2:41:00 AM
תודה העוגה שלכם חרא מגעילה שמגיע לתחת עוגה קושית יותר טעימה ממנה הרסתם לנו את היום הולדת של הבת שלי פושטקים.
תמונה
18.
7/20/2011 2:43:00 AM
תודה העוגה שלכם חרא מגעילה שמגיע לתחת עוגה קושית יותר טעימה ממנה הרסתם לנו את היום הולדת של הבת שלי פושטקים.
תמונה
19. שאלההההה דחופפפפה !!!!!!!!!!!!!!!!
8/2/2011 9:44:00 PM
איזה סוג קמח להוסיף ? רגיל או קמח של אוסם ? (:
תמונה
20. שאלההההה דחופפפפה !!!!!!!!!!!!!!!!
8/2/2011 9:44:00 PM
איזה סוג קמח להוסיף ? רגיל או קמח של אוסם ? (:
תמונה
21. עוגה מעולה
8/10/2011 10:46:00 AM
כרגע הכנתי ויצא מעולה. לא היה לי שוקולד לבן במקומו הוספתי שוקולד חלב שהיה עם אגוזים ושווה לנסות. מבחינת כמות הסוכר גם הורדתי ושמתי כוס ורבע במקום כוס וחצי.
תמונה
22. טעים+ פרווה
11/12/2011 11:10:00 PM
טעעעייים טעים טעים! וכן עם מרגרינה זה גם טוב כהה היא יוצאת גם נוחה בתור פרווה
תמונה
23.
1/8/2012 3:07:00 PM
אין פה אבקת אפייה?
תמונה
24. לא חסר אבקת אפיה..
1/22/2012 6:53:00 PM
הבראוניז לא צריכים לתפוח ולכן אין אבקת אפיה...
תמונה
25. עוגיות
2/27/2012 1:27:00 PM
הכנתי את מתכון הבראוניז של קרין גורן - קרין את המלכה של האפייה, מתה עלייך
תמונה
26. בראוניז...אה
7/20/2012 11:12:00 AM
אני חושבת שאני אכין את הבראוניז שלך קרין גורן את אופה מקסים אני מאוד אוהבת גם להתעניין בשאר המתכונים שלך את פשוט מאוד יצירת מופאת באומנות האוכל חחח...
מ ה מ ם ! ! !
תמונה
27. יצא מעולה
7/20/2012 5:17:00 PM
היום פעם שניה שאני מכינה ויצא מעולהלילדים אני מוסיפה עדשים והם מרוצים
תמונה
28. לא פריך בעליל
7/24/2012 7:13:00 AM
תמונה
29. מוצלח;)
7/24/2012 3:48:00 PM
העוגה יצאה אחלה אבל משמין.... 
תמונה
30.
8/10/2012 2:51:00 AM
חרא עוגה , דו משמעות .
יצא תערובת בלתי נסבלת , אפילו הכיור לא קיבל .
אוהבת
תמונה
31.
8/10/2012 2:53:00 AM
ואוווו !! מדהים
תמונה
32. מעולה!
8/12/2012 11:27:00 AM
יצא לי פשוט מדהים, התענגתי מכל רגע...
תמונה
33. לקרין גורן...
8/20/2012 5:03:00 PM
אני חושבת שאת קונדיטורית מעולה וטובה ואשמח לעוד הרבה מאוד עונות בטלויזיה שלך אני מאוד מאוד מאריכה את מה שאת עושה וכל פעם שאני אופה משהו זה יהיה מהמתכון שלך את קידמת אותי לאפות לבשל ולאהוב את המימנות הבישול מהגיל קטן והנה אני בת 11 מבשלת ואופה כאילו שאני בגילך
תמונה
34.
9/3/2012 6:04:00 PM
כמה זמן?
תמונה
35. אמנם מתכון מעולה אבל
9/7/2012 3:17:00 PM
מאד חשוב לא לערבב את השוקולד הלבן לתוך התערובת כשהיא עדיין חמה- כי אז השוקולד הלבן נמס והולך כל הקטע...זה מה שקרה לי לצערי :(
תמונה
36.
9/29/2012 3:01:00 PM
יצא טעים אני בן 11 והתפלאו
תמונה
37. צריך לשים גם את החלבון וגם את החלמון ?
10/21/2012 4:44:00 PM
לשים גם את החלמון וגם את החלבון ?
תמונה
38. צריך לשים גם את החלבון וגם את החלמון ?
10/21/2012 4:44:00 PM
לשים גם את החלמון וגם את החלבון ?
תמונה
39. צריך לשים גם את החלבון וגם את החלמון ?
10/21/2012 4:44:00 PM
לשים גם את החלמון וגם את החלבון ?
תמונה
40. מדהים
11/13/2012 4:42:00 PM
כולם שואלים אותי מה המתכון ואוהבים מאוד
תמונה
41. יפה
12/13/2012 10:30:00 AM
שלום שמי שילת פרץ יש לי שש ילדים בת חן אפראת שמעון מאיר מוריה נועה הרישונה שליבת 12 והשניה בת 10ושלישי בן 8 ורבעי בו 5 וחמישי בת 3 ושישי בת1
תמונה
42.
2/14/2013 7:24:00 PM
קוראים לי ספיר ואני לסבית
תמונה
43. כמה שאלות
3/1/2013 3:56:00 PM
העוגה בתנור, מקווה שתהיה טעימה! יש לי שאלה, לא היה לי שוקולד לבן, יהיה חסר מאוד? עוד שאלה, לא הבנתי כל כך אם בהתחלה מפרידים חלבון מחלמון או מקציפים את הכל יחד? אני הוספתי אגוזים גרוסים גס, הרגל מהבית של סבתא.
תמונה
44. טיפים לעוגה!
4/15/2013 6:53:00 PM
עוגה מעולה!!! זה נהיה כבר המתכון הקבוע בבית!!! אני מוסיפה לעיסה כפית גדושה של נס קפה ובמקום ה200 גרם שוקולד קצוץ גס, אני מוסיפה לעיסה כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים גס. שופכת את העיסה לתבנית ולפני שאני מכניסה את העוגה לתנור מקשטת באגוזי מלך שלמים, כך שלאחר שתהיה מוכנה ואחתוך אותה בכל ריבוע יהיה לי אגוז. בתיאבון!!!