מצרכים
400 גר´ דלעת קלופה
1/4 כוס שמן זית
3 כפות דבש
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית צפורן
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס מים
הוראות הכנה
פורסים את הדלעת לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
מסדרים את הפרוסות בכלי חסין אש ויוצקים עליהן את שמן הזית והדבש.
בוזקים את הקנמון והצפורן ומוסיפים את השום כתוש והמים.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואויפם בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות)כ- 10 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עד לריכוך והשחמה של הפרוסות, כ- 20 דקות.
מגישים חם!