גלילי פירות

חדשות כיפה משתדלת תמיד 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

מצרכים

1/2 ק"ג בצק עלים

שוקולד למריחה (אפשר להשתמש בדבש למרות שהוא יקר יותר או בסירופ מייפל שטעמו זול והוא זול יותר)

5 תפוחי עץ (או אגסים או בננות) קלופים ופרוסים לפרוסות

1/2 כוס קוקוס

מעט שמן לטיגון

לקישוט- אבקת סוכר

הוראות הכנה

מרדדים את בצק העלים וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק וחוצים.

מורחים במרכז כל חלק שכבה דקה של שוקולד.

מניחים על שכבת השוקולד שורה של פרוסות פרי ומפזרים מעל את הקוקוס. (אם ממירים את השוקולד בדבש מומלץ להמיר את הקוקוס בצימוקים ומעט קנמון)

סוגרים את הבצק כמעטפה ומהדקים היטב לסגירה.

מטגנים במחבת משומנת מעט משני הצדדים עד שיזהיב.

מגישים בליווי אבקת סוכר. אפשר להוסיף סירופ שוקולד או דבש מהול במים

הערות

כתבות נוספות