עוף בחרדל ודבש

חדשות כיפה משתדלת תמיד 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

6-8 שוקי עוף נקיים או פרגיות

1 כף חרדל

1 כף אבקת מרק בצל

50 גר´ מרגרינה רכה

4 כפות דבש

1/2 כפית ג´ינג´ר

4 כפות רוטב סויה

1/2 כוס מים

הוראות הכנה

מניחים את שוקי העוף על תבנית אפיה.

מערבבים בקערית את החרדל, אבקת המרק, המרגרינה, הדבש, הג´ינג´ר ורוטב הסויה ומערבבים.

מורחים את השוקיים בתערובת מכל הצדדים ויוצקים מסביב את המים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 40 דקות. בזמן האפיה הופכים מידי פעם ומרטיבים בנוזלים שמצטברים.

כשמזלג הננעץ בשוקי העוף גורם למיצים בהירים לנזול ממנו מסירים את נייר הכסף ומגביהים את החום ל-200 מעלות. אופים 10 דקות נוספות עד להשחמה של שוקי העוף

הערות

כתבות נוספות