מצרכים
8 חצילי בייבי, או 4 חצילים בינוניים
שמן לטיגון
למלית:
300 ג´ גבינת פטה עיזים מפוררת
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
3 ביצים
לציפוי:
100 ג´ גבינת פרמזן מגוררת
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
3. חוצים את החצילים לאורכם, בעזרת כפית מסירים מעט מבשר החציל.
4. מחממים שמן לטיגון במחבת. מטגנים את החצילים כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
5. ממלאים את החצילים במלית, ומסדרים אותם בתבנית אפיה משומנת. מפזרים ממעל את הפרמזן.
6. מכניסים את התבנית לתנור, ואופים כ-30 דקות.
מומלץ להגיש בליווי סלט ירוק.
הערות
8 מנות
המתכון באדיבות המתכון לניצחון! כוכבי הכדורגל מבשלים עם סימה ביטון