בייבי חצילים ממלאים בגבינה ותפו"א

חדשות כיפה ניצן ירוק 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

מצרכים

8 חצילי בייבי, או 4 חצילים בינוניים

שמן לטיגון

למלית:

300 ג´ גבינת פטה עיזים מפוררת

1 תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה

3 ביצים

לציפוי:

100 ג´ גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.

3. חוצים את החצילים לאורכם, בעזרת כפית מסירים מעט מבשר החציל.

4. מחממים שמן לטיגון במחבת. מטגנים את החצילים כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.

5. ממלאים את החצילים במלית, ומסדרים אותם בתבנית אפיה משומנת. מפזרים ממעל את הפרמזן.

6. מכניסים את התבנית לתנור, ואופים כ-30 דקות.

מומלץ להגיש בליווי סלט ירוק.

הערות

8 מנות

המתכון באדיבות המתכון לניצחון! כוכבי הכדורגל מבשלים עם סימה ביטון

כתבות נוספות