תבשיל בשר ודלעת

חדשות כיפה אחת מל"ו 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

מצרכים

1/2 ק"ג בשר פילה מדומה או כתף מרכזי

1/2 ק"ג דלעת

100 גר´ משמש יבש

50 גר´ צימוקים

1 בצל בינוני קצוץ

1 כפית מלח

1 כוס עגבניות מרוסקות

1 כף סוכר

חצי כפית מלח לימון

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית קינמון

3 כפות שמן

חצי כוס מים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. שרים את המשמש והצימוקים במים למשך שעתיים.

2. ותכים את הבשר לקוביות של כשלושה ס"מ נקיים מעור וגידים. מקלפים את הדלעת וחותכים לקוביות של כשלושה ס"מ.

3. מזהיבים את הבצל ומוסיפים לסיר את הבשר, הפלפל והקינמון ומאדים כחמש דקות.

4. מוסיפים רסק עגבניות מעורבב בחצי כוס המים והעגבניות המרוסקות ומבשלים כחצי שעה.

5. מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כעשרים דקות נוספות. את המלח מוסיפים לקראת סוף הבישול. התבשיל צריך להיות סמיך.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות