מצרכים
6 בצלים בינוניים פרוסים דק
3 תפו"א קלופים ומגוררים
2 גביעי אשל
1 גביע גבינה לבנה
2 ביצים טרופות
1 כף אבקת מרק בצל
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מאדים את טבעות הבצל על אש קטנה עד שישחימו קלות. מסירים מהאש, מוסיפים לסיר את יתרת החומרים ובוחשים היטב, מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ 50 דקות בחום בינוני.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן