קציצות בשר בבירה

חדשות כיפה עוד ועוד 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בירה

קטשופ (בקבוק שלם)

חצי קילו בשר בקר טחון

ביצה אחת

ארבע כפות פרורי לחם

הוראות הכנה

לוקחים בירה וקטשופ (בקבוק שלם). שמים בסיר ומרתיחים.

לוקחים חצי קילו בשר בקר טחון ומערבבים עם ביצה אחת וארבע כפות פרורי לחם ותבלינים. (פפריקה, פלפל, אבקת מרק, שום , גריל , פטרוזילה) מה שמתחשק.

להכין כדורים ולשים ברוטב הרותך.

הערות

כתבות נוספות