חמין ספגטי

חדשות כיפה שה עובד 27/06/04 00:00 ח בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חב´ ספגטי איכותי.

1/2 קופסא רסק עגבניות.

1 עגבניה בינונית מרוסקת ללא קליפתה.

בצל גדול.

כמה שיני שום.

מלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה מתוקה + חריפה.

מעט סוכר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכינים את הספגטי לפי הוראות ההכנה על השקית, (עם כפית מלח במים הרותחים ומעט שמן וכו´) ומעבירים למסננת כשתי דקות לפני שההספגטי מוכן.

מטגנים במחבת עם שמן זית בצל קצוץ ואת שיני השום הפרוסות עד להזהבה קלה (לא להשחים).

כאשר הבצל זהוב מוסיפים את העגבניה המרוסקת, את רסק העגבניות ואת הסוכר ומערבבים קלות.

מעבירים לסיר אלומיניום או טפלון (לא נירוסטה) את האטריות השלוקות ומערבבים היטב עם הרוטב שהכנו, ניתן להוסיף מעט שמן זית לפי הצורך.

שמים בנדיבות פפריקה מתוקה ומעט חריפה ומערבבים שוב.

מניחים את הסיר על אש קטנה (כדי שלא יצא קוגל...) עד לשבת בבוקר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

למהדרין, ניתן להוסיף מראש כדורי בשר טחון קטנטנים מתובלים שטוגנו קלות (ממש קלות, רק כדי שלא יתפרקו) לספגטי.
מומלץ לאכול עם סלט ערבי.

כתבות נוספות