קצפיות - מרנג

מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

קצפיות - מרנג

כשרות פרווה כמות 40 קצפיות
1
321
רכיבים 4 חלבונים
2 כפות מיץ לימון
1 כוס סוכר הכנה להקציף את החלבונים. כאשר מתחיל להווצר קצף, להוסיף את הלימון ואחריו את הסוכר ב4-5 פעמים. להמשיך להקציף עד שמתקבל קצף חזק ומבריק.
להכין תבנית אפיה משומנת.
להכניס את הקצף לשקית לקישוט עוגות עם פיה רחבה או למזרק עוגיות.
להניח את הפיה של השקית על התבנית ולהרימה תוך כדי לחיצה וכך ליצור קצפיות בקוטר של 3 ס"מ. להשאיר רווח של 1 ס"מ בין קצפית לקצפית.
לאפות בחום נמוך כשעה וחצי עד שעתיים עד שהקצפיות תתייבשנה.
הן מוכנות כאשר צבען נשאר כמעט לבן והן קשות למגע יד.
לשחרר את הקצפיות מהתבנית בזהירות בעודן חמות.
לקרר ולשמור בכלי סגור.
גיוון: אפשר להוסיף לקצף 1 כוס קוקוס / בוטנים / אגוזים קצוצים.
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. מממממ...יאממייי הכנתי וזה ממש פשוט ומעולה!
12/29/2008
שווה לנסות!!
תמונה
2. יובל
1/2/2009
משעמם
תמונה
3. חלמונים
2/28/2009
זה בלי לימון
תמונה
4. טעים וקל להפליא
4/18/2009
הילדות שלי פשוט מתות על זה והקטנה בת ה4 וחצי ביקשה לקחת לגן שלה לכל הילדים אז הכנו קטנים עם סוכריות צבעוניות שהיא פיזרה על הקצפיות. נחמד וקל להכנה.
תמונה
5. צודקים זה נראה ממש טעים
7/18/2011 9:04:00 PM
לא הכנתי אבל נראה טעים!!
תמונה
6.
12/10/2013 10:52:00 AM
בעלי הכין לי ויצא ממש טעיםםםם