תבשיל כרוב עם פלפל אדום וגזר

חדשות כיפה אחת מל"ו 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

מצרכים

בצל גדול (או 2 בינוניים)

2 שיני שום

כרוב קטן

1-2 פלפלים אדומים

2-3 עגבניות

1 גזר

מלח מעט

פלפל שחור סומק

שמן קנולה (מעט)

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל הקצוץ,

כשמזהיב- מוסיפים את שיני השום קצוצות במעט שמן.

2.מוסיפים חתיכות עגבניות קלופות.

3. מוסיפים רצועות דקות של פלפלים אדומים. מטגנים קלות.

4.מוסיפים גזר מרוסק.

5.מאדים ומטבלים במלח, פלפל שחור וסומק (די הרבה) ומעט סוכר.

6.מאדים כ- 5 דקות על אש גדולה.

7.מוסיפים רצועות דקות של כרוב ומערבבים.

8.מקטינים את האש ומערבבים מדי פעם.

9.מוסיפים מים לפי הצורך,

10.מתקנים תיבול לפי הטעם ומבשלים עד שהכרוב מתרכך

הערות

כתבות נוספות