עוף בפירורים קליל

חדשות כיפה תילי22 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

מצרכים

עוף

7 כפות פרורי לחם

1 כף קורנפלור

1 כף קמח

3/4 כפית פפריקה

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1/4 כפית אבקת שום

מעט פפריקה חריפה

(אפשר גם שומשום / שבבי בצל)

הוראות הכנה

מערבבים היטב. מורחים קצת שמן זית על חלקי העוף.

מכניסים את העוף ואת התערובת לשקית ומטלטלים על מנת שכל חלקי העוף יתכסו. (אני פשוט מפזרת עם כף את התערובת מכל צידי העוף).

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות (רצוי בטורבו) ואופים כשעה.

(ועוד טיפ: אני עושה כמות כפולה או משולשת של התערובת ומקפיאה וככה יש אפשרות להכין צהריים ממש בדקה)

קל וטעים נורא!

תעשו ותספרו איך היה.

אה, ואגב, אני לפעמים שמה מתחת גם תפוחי אדמה ואז ממש יש ארוחה שלמה

הערות

כתבות נוספות