מצרכים
שמן
5 - 6 בצלים קצוצים
שן שקית מדליוני תרד קפוא (או סתם תרד קפוא)
כוס אורז
מלח, פלפל
מיץ מ-2 לימונים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים בחצי שעה על אש קטנה.
מוסיפים אורז ותבלינים. אם חסר מים, מוסיפים מים רותחים.
מבשלים עד שהאורז רך. מוסיפים מיץ לימון. מערבבים פעם אחת ומגישים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן