שניצל בלימונענע

חדשות כיפה הצלחה 17/09/06 00:00 כד באלול התשסו

מצרכים

חזות עוף

ביצה אחת

מיץ מחצי לימון

שן שום כתושה

עלים מ - 2 ענפים של נענה

מלח

פלפל

פירורי זהב של אוסם

שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

לפרוס את השניצל לפרוסות דקות, להשרות את הפרוסות לילה שלם בתערובת הכוללת ביצה אחת, מיץ מחצי לימון, שן שום כתושה ועלים מ - 2 ענפים של נענ, מלח ופלפל. למחרת לצפות את השניצל בפירורי זהב של אוסם, אם הפרוסות באמת דקות ניתן להשרות שוב בביצה ולצפות שוב. לטגן בשמן עמוק על אש בינונית/נמוכה.

הערות

כתבות נוספות