לביבות גבינה

חדשות כיפה כדור 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

גבינה טוב-טעם

ביצה

פרורי לחם.

סוכר וניל.

סוכר (עדיף סוכר חום)

אפשר קצת קמח אבל לא חובה.

תוספות- אני שמתי צימוקים, חמוציות, ויוגורט בטעם אגסים ביין. שבוע שעבר שמתי שמנת חמוצה.

הוראות הכנה

תערבבי טוב טוב, תיראי שזה די מוצק ולא נוזלי.

לטיגון- עדיף לחמם על להבה נמוכה, כי בגלל הסוכר הלביבה ממהרת להשרף- בלהבה הנמוכה זה יוצא מצוין.

תנסי קודם לביבה אחת, אם את רואה שזה לא מספיק מוצק, מתפרק וכו´ תוסיפי עוד פרורי לחם או קמח.

הערות

כתבות נוספות