חצילים אדומים

חדשות כיפה 16/09/06 00:00 כג באלול התשסו

מצרכים

2 חצילים בינוניים

בצל גדול

גמבה(אדום/צהוב/ירוק בהיר)

רסק עגבניות

מלח, פלפל

מים

הוראות הכנה

מטגנים בצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים גמבה (אפשר גם

פלפל צהוב או ירוק בהיר) חתוכה לקוביות קטנות

ומטגנים עוד קצת. מוסיפים חצילים חתוכים לקוביות,

מוסיפים רסק עגבניות, מלח, פלפל וקצת מים -

מבשלים עד שהחצילים מתרככים לגמרי.אפשר גם להוסיף

אורגנו

הערות

כתבות נוספות