מצרכים
5 שמנת מתוקה (אני עשיתי כמובן פחות)
625 גר´ שוקולד מריר
הוראות הכנה
יוצקים את השמנת המתוקה לסיר. מרתיחים. מוסיפים את השוקולד, ומערבבים עד שימס היטב. מקררים כ-12 שעות במקרר. מקציפים את התערובת על לקבלת קרם מוצק.
5 שמנת מתוקה (אני עשיתי כמובן פחות)
625 גר´ שוקולד מריר
יוצקים את השמנת המתוקה לסיר. מרתיחים. מוסיפים את השוקולד, ומערבבים עד שימס היטב. מקררים כ-12 שעות במקרר. מקציפים את התערובת על לקבלת קרם מוצק.
כתבות נוספות