תפוחי אדמה ובטטות בתנור

חדשות כיפה קשת בענן(-: 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

תפו"א אדמ

בטטות

שמן זית

שמן קנולה

מלח

כמון

פפריקה מתוקה/חריפה

כורכום

הוראות הכנה

לוקחים תפו"א אדמה ובטטות ביחס של 40:60 בהתאמה (בערך). מקלפים אותם, פורסים לפרוסות בינוניות.

שמים שמת זית ושמן קנולה בסיר, ומוסיפים את תפו"א והבטטות. מוסיפים מלח, כמון, פפריקה מתוקה/חריפה,כורכום (זה אנטיאוקסידנט מעולה...) לפי הטעם ומערבבים. מכסים במכסה ומחכים עד שהתבשיל יתרכך. במהלך הבישול מערבבים מס´ פעמים כדי למנוע הדבקה לתחתית.

קל, פשוט וטעים...

הערות

כתבות נוספות