מצרכים
תפו"א אדמ
בטטות
שמן זית
שמן קנולה
מלח
כמון
פפריקה מתוקה/חריפה
כורכום
הוראות הכנה
לוקחים תפו"א אדמה ובטטות ביחס של 40:60 בהתאמה (בערך). מקלפים אותם, פורסים לפרוסות בינוניות.
שמים שמת זית ושמן קנולה בסיר, ומוסיפים את תפו"א והבטטות. מוסיפים מלח, כמון, פפריקה מתוקה/חריפה,כורכום (זה אנטיאוקסידנט מעולה...) לפי הטעם ומערבבים. מכסים במכסה ומחכים עד שהתבשיל יתרכך. במהלך הבישול מערבבים מס´ פעמים כדי למנוע הדבקה לתחתית.
קל, פשוט וטעים...