סלט תפו"א והרינג

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

מצרכים

4 חתיכות פילה של דג הרינג כבוש בשמן

3 ביצים

6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

ראש חסה אמריקאית טרייה מאוד

4 כפות עירית קצוצה

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

כף חרדל דיז´ון משובח

כף חומץ בן יין משובח

6 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור טחון טרי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את הביצים 6 דקות אחרי הרתיחה. מקררים מייד! קולפים.

מבשלים את תפוחי האדמה 15 דקות אחרי הרתיחה במי מלח. מקררים ופורסים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.

חותכים את פילה ההרינג לחתיכות של כ-3 ס"מ.

מכינים בינתיים את הרוטב: מערבבים את החרדל והחומץ. מוסיפים באיטיות את השמן, עד שהתערובת אחידה. ממליחים ומפלפלים.

שמים בצלחת ענקית את עלי החסה. מפזרים את העירית ואת הפטרוזיליה. מוסיפים את ההרינג ואת תפוחי האדמה. מסדרים מסביב חצאי ביצים. יוצקים מעל את הרוטב. מגישים עם באגט טרי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות