מצרכים
¼ כוס צימוקים רחוצים, מושרים במים קרים לחצי שעה, שטופים ומסוננים
2 וחצי כוסות חומוס מבושל
חצי כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
חצי כוס בצל ירוק קצוץ (רק החלקים הלבנים)
2 כפות עלי נענע קצוצים, 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
¼ כוס שמן זית, ½ כפית טימין, 3 כפות מיץ לימון, ¼ כפית מלח,1/2 כפית פלפל שחור, 3 כפות זיתים ממולאים פורסים (לא חובה)
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי הסלט. מערבבים בצנצנת עם מכסה מתברג את כל צרכי הרוטב, יוצקים על הסלט ומקשטים בזיתים.