סלט פאתוש - סלט פיתה לבנוני

חדשות כיפה אחת מל"ו 06/09/06 00:00 יג באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 פיתות קרועות ביד לפיסות של 3*4 ס"מ בערך

4 מלפפונים, חתוכים לקוביות

2 עגבניות, כנ"ל

3/4 כוס גרגרי חומוס מבושלים או מקופסא (זה מה שאני עושה..)

2/3 כוס מיץ לימון טרי

2/3 עלי נענע טריים

2/3 כוסות עלי כוסברה קצוצה דק

2/3 עלי שמיר קצוצים

1/2 כוס שמן זית

1/3 כוס זיתים שחורים (כתוב זן קלמאטה, אבל שמתי מה שהיה לי)

6 עלי חסה חתוכים לרצועות דקות

3 בצלים ירוקים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל

1 גביע יוגורט

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופים את קרעי הפיתות על דף אפייה בתנור חם מאוד במשך 5 דקות עד שהן זהובות ויבשות.

מעבירים לקערת סלט ומצננים מעט.

מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהיוגורט ומערבבים בעדינות.

מחלקים לצלחות אישיות ויוצקים על כל צלחת מעט יוגורט

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אפשר לוותר על היוגורט וגם כך יוצא טעים מאוד.

כתבות נוספות