סלט קישואים

חדשות כיפה אימוש 06/09/06 00:00 יג באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 בצלים

4 קישואים

1 ביצה קשה

מלח

פלפל

הוראות הכנה

מטגנים 2 בצלים קצוצים ומעבירים לקערה.

מקלפים 4 קישואים וחותכים לפרוסות.

(עדיפות לקישואים כהים אבל לא חובה).

מקמחים את פרוסות הקישואים מכל הכיוונים ומטגנים באותו שמן שבו טיגנו את הבצל (אפשר להוסיף שמן אם חסר).

לאחר הטיגון אני מעמידה הכל במסננת לשעה כדי שכל עודפי השמן יסתננו.

את הקישואים הבצל + 1 ביצה קשה טוחנים במעבד מזון אבל לא חלק מדי.

מתבלים במלח ופלפל.

הערות

כתבות נוספות