מצרכים
חלקי עוף -כנפיים, שוקיים, מי שאוהב חתיכות הודו וכו´
תפוחי אדמה
2בצל
שלוש כפות רסק עגבניות
לקציצות-
קציצות- חצי קג בשר טחון
כף גדושה פירורי לחם
תפוח אדמה בינוני מגורד
בצל קטן מגורד
ביצה טרופה
רבע כפית אבקת מרק עוף
כף גדשה קמח תופח
תבלינים לפי הטעם
אם זה יוצא מאוד מאוד רך ניתן להוסיף פירורי לחם
מערבבים את כל התערובת עם הבשר הטחון
אפונה ותירס
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
חותכים את הבצל לרצועות
מטגנים את הבצל עד זהוב
מוציאים את הבצל מהסיר ומטגנים/צולים את כל חלקי העוף
עד שגם הם זהובים לגמרי
שופכים את השמן
מחזירים את העוף הבצל וחתיכות ההודו לסיר
ממלאים מים שיכסה את הכל
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מוסיפים אפונה ותירס
רצועות גמבה למי שאוהב
ושמים את הרסק
אחרי שהסיר רותח מתחילים לשים את הקציצות למעלה שלא יטבעו
ועם כף לשים מהרוטב מעל הקציצות
נותנים לזה להתבשל על אש בינונית
כשהמים מתאדים ומתחילים לראות את חלקי העוף או קצת יותר למעלה אפשר לכבות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן