מרק משני צבעים

חדשות כיפה ביתה 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כרובית

שן שום

כף קמח

מלח

פלפל

חצי חבי´ תרד או חצי חבילה פטרוזיליה או כוסברה או ברוקולי או עגבניות מרוסקות

הוראות הכנה

מפרקים את הכרובית,מטגנים בסיר את הכרובית עם שן שום קצוצה וכף קמח,מוסיפים מים כמות כפולה מכמות הירק שבסיר ,מלח ופלפל מבשלים עד שהכרובית רכה.

מוציאים חצי מכמות המרק לסיר אחר.

מוסיפים למרק שנשאר בסיר אחת מהתוספות הבאות:חצי חבי´ תרד,חצי חבילה פטרוזיליה או כוסברה,ברוקולי,עגבניות מרוסקות,מבשלים עוד כמה דקות.

בעזרת בלנדר יד מועכים את תכולת 2 הסירים.טועמים ומשפרים תיבול.

בעזרת 2 מצקות(או 2 כוסות)מוזגים לצלחת משני המרקים בו זמנית משני צדדי הצלחת.

אותו רעיון אפשר לעשות עם קישואים אבל אז הגיוון המועדף הוא עגבניות.

הערות

כתבות נוספות