מרק אטריות סיני

חדשות כיפה מיצמיצ 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 ליטר מים

½ ק"ג חלקי עוף (כנפיים גרונות וכיו"ב)

4 בצלים ירוקים (לבן וירוק)

1 קובית זנגביל בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ

¼ כוס יין לבן יבש

2 גרגירי פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח

למרק:

½ גזר חתוך לגפרורים

1 ענף סלרי חתוך לגפרורים

½ פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות

50 גרם פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף גם מעט פוריצ´יני)

11/2 כפות רוטב סויה

1/8 כפית פפריקה חריפה

1/8 כפית שמן שומשום

1 בצל ירוק קצוץ לרצועות באורך 2 ס"מ

3 גבעולי קוסברה (עלים בלבד)

200 גרם ספגטיני חצויים ומבושלים

הוראות הכנה

הערות

המתכון באדיבות מעובד מתוך "הבישול הסיני"ש ל רות סירקיס

כתבות נוספות