מצרכים
1/2 בצל
1 שן שום כתושה
1 חבילה אפונה וגזר
4 חלקי עוף.
1 עגבניה מגוררת
1 חבילה קטנה של רסק עגבניות
2-3 כוסות מים
קצת מלח ופלפל שחור
חצי כפית א. מרק
רבע כפית כורכום או חוויאג´
הוראות הכנה
אני מטגנת 1/2 בצל קצוץ + 1 שן שום כתושה
כשזה מזהיב אני מוסיפה 1 חבילה אפונה וגזר שטופה היטב ומסוננת.
מערבבת קצת ומוסיפה כ 4 חלקי עוף.
מערבבת יחד כחצי דקה ומוסיפה:
1 עגבניה מגוררת
1 חבילה קטנה של רסק עגבניות
2-3 כוסות מים
כשהכל מבעבע אני מתבלת:
קצת מלח ופלפל שחור
חצי כפית א. מרק
רבע כפית כורכום או חוויאג´
וממשיכה לבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם וחלקי העוף מוכנים.
לפעמים אני מוסיפה גם רבעי תפו"א ואז הסיר ממש כולל ארוחה שלמה.