אגסים ביין 2

חדשות כיפה תמר_1 27/06/04 00:00 ח בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצאי אגסים (עם כפית לעשות גומה ובאותה הזדמנות להוציא את הגרעינים)

יין

קינמון

סוכר חום

אגוזים וצימוקים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מסדרים בתבנית את האגסים

על כל אגס (בגומה) שמים:

1.5 כפיות סוכר חום, אגוזים וצימוקים

שופכים על הכל את היין עם הקינמון

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור

כשהאגסים רכים, להוריד את הכיסוי ולהשחים מעט

אפשר לרכך את האגסים לפני האפיה:

שמים את האגסים החצויים בקערה עם יין, מים וקינמון, מכסים ומכניסים למיקרוגל למספר דקות עד שמתרככים ואח"כ מסדרים בתבנית....

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

לפי כמות האגסים

כתבות נוספות