פשטידת ספגטי ושמנת

חדשות כיפה אחת מל"ו 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

500 גר´ ספגטי

חבילת חמאה

5 כפיות קמח

2 כוסות חלב חם

מיכל שמנת מתוקה

חצי כוס גבינת פרמזן או ´גולן´ מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם.

הוראות הכנה

מבשים את המקרוני לפי ההוראות שעל האריזה.

בינתיים מתכינים רביכה: ממיסים 3/4 חבילת חמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

מוסיפים בערבוב את החלב, עד שהתערובת אחידה וחלקה.

מסירים מהאש. מוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.

מערבבים את הספגטי המסוננים עם שאריות החמאה, מוסיפים את רוטב השמנת ומערבבים.

מעבירים לכלי חסין אש ואופים בתנור חם כעשר דקות.

חותכים למשולשים ואוכלים

הערות

כתבות נוספות