מצרכים
בצל גדול
שתים שלוש שיני שום גדולות כתושות
עגבניה אחת
פלפל חריף קטן וקצוץ {לא חובה}
קופסה קטנה רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
מיורן / אורגנו/ בזיליקום
פפריקה מתוקה ו/או חריפה
כוס פתיתי סויה {מודדים לפני ההשריה}
הוראות הכנה
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הסויה [אחרי תהליך ההשריה והסחיטה!], הפתיתים צריכים להיות ממש כמעט חרוכים, והחלק החיצוני אמור להיות מעט פריך וחום. מוציאים את הסויה מהמחבת לצלחת רחבה ומפוררים במזלג לפרורים גדולים {כמו בשר טחון אחרי הטיגון הראשוני...}
מתחילים לטגון את הירקות: קודם הבצל הקצוץ, אחר כך מוסיפים את השום ואת הפלפל. את העגבניה חוצים לשניים ומרסקים על פומפיה לתוך המחבת {על אש קטנה} למי שאוהב מאוד את העגבניות אפשר להוסיף גם עוד עגבניה חתוכה לקוביות.
עכשיו מוסיפים את פרורי הסויה, ולאחר ערבוב קל את רסק העגבניות, והתבלינים. עוד ערבוב קל המתנה שהפלפל יהיה רך {אם שמתם כזה} טעימה קטנה שהכל בסדר ו...