אורז פרסי עם תפוחי אדמה

חדשות כיפה yael_ma2 31/08/06 00:00 ז באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות אורז

3/4 כוס מים

שמיר

1 כף אבקת מרק

5 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לבשל את האורז כמו שמבשלים ספגטי (ז"א להרתיח מים בסיר ולשים את האורז בערך ל1/4 שעה עד 20 דקות עם כף מלח), לשים את האורז במסננת ולזרוק על זה את השמיר ואת אבקת המרק.

בסיר אחר לסדר שכבה של תפוחי-אדמה ועליה לשים את האורז עם 1/4 כוס מים.

לבשל על אש קטנה בערך 1/2 שעה או עד שהאורז והתפו"א מתרככים. עם רואים שחסרים מים אז כדאי להוסיף עוד 1/4 כוס. אפשר להוסיף כורכום ואז זה יוצא צהוב.

טעים, נהדר וממש לא מסובך כמו שזה נראה. אם תחשבי על זה אפשר לעשות את זה כתוספת לשתי הארוחות של שבת ואז לחסוך בבישול. בתיאבון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות