מצרכים
1 כוס קינואה
1 בצל
1 פלפל אדום
1 גזר
מלח ופלפל.
הוראות הכנה
שוטפים היטב את הקינואה (1 כוס)
מרתיחים בסיר 2 כוסות מים וכשרותח מכניסים את הקינואה מרתיחים ומנמיכים את האש.
מבשלים בסיר סגורכ 15 דקותמכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות עד שכל המים נספגים.
במחבת טיגנתי 1 בצל חתוך לקוביות
הוספתי 1 פלפל אדום וגזר מגורד
מלח ופלפל.
מעבירים את הקינואה המוכנה לקערה ומפזרים מעל את הירקות
יש לזה ריח לא משהו....
נראה מה יגידו-זה אמור להיות בריא מאוד