מצרכים
1/4 כוס חלב
כפית נס קפה
בסקוויטים
2 שמנות מתוקות
כף נס קפה או קקאו
2 כפות אינסטטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
להקציף עד לקבלת קצף קשה (להיזהר שלא יהפך לחמאה)
3. להוסיף לקצץ 2 חבילות קליק קטנים (150ג´) רצוי את הכדורים הקטנים ולא את הגדולים לערבב בזהירות.
לשפוךם בזהירות את הקצפת לתוך התבנית המרופדת בבסקוויטים (פתי-בר)
4. לטגן בתוך סיר/מחבת 150 ג´ שבבי שקדים עם 2 כפות חמאה
ולפזר מעל הקצפת.
(רצוי לתת לשקדים להתקרר כדי שלא ייטמעו בתוך הקצפת - לשיקולכם)
לשמור במקפיא.
יש להוציא מהמקפיא את העוגה כמה דקות לפני ההגשה !
חלומי ומאוד מפתיע!
הוראות הכנה
. שמים בתוך קערה 1/4 כוס חלב וכפית נס קפה
טובלים בסקוויטים ומסדרים בתוך התבנית.
2. מקציפים 2 שמנות מתוקות + כף נס קפה או קקאו + 2 כפות אינסטטנט פודינג וניל + 2 כפות אבקת סוכר
להקציף עד לקבלת קצף קשה (להיזהר שלא יהפך לחמאה)
3. להוסיף לקצץ 2 חבילות קליק קטנים (150ג´) רצוי את הכדורים הקטנים ולא את הגדולים לערבב בזהירות.
לשפוךם בזהירות את הקצפת לתוך התבנית המרופדת בבסקוויטים (פתי-בר)
4. לטגן בתוך סיר/מחבת 150 ג´ שבבי שקדים עם 2 כפות חמאה
ולפזר מעל הקצפת.
(רצוי לתת לשקדים להתקרר כדי שלא ייטמעו בתוך הקצפת - לשיקולכם)
לשמור במקפיא.
יש להוציא מהמקפיא את העוגה כמה דקות לפני ההגשה !
חלומי ומאוד מפתיע!
הערות
המתכון באדיבות בישולה (?)