מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

פסטרמה הודו ביתית מופחתת נתרן

כשרות בשרי
0
3
רכיבים 11/2 ק"ג חזה הודו
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כוס סילאן
2 כפות דבש
3 כפיות "מלח הארץ" מופחת נתרן – 50% פחות נתרן
3 כפות סוכר חום
5 כדורי פלפל אנגלי
5 עלי דפנה, 3 שיני שום , 1 כף פפריקה
הכנה * מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
* מניחים את נתח ההודו בתבנית/קערה ויוצקים מעליו את הרוטב. משהים למשך כשעה.
* מעבירים את נתח ההודו לתבנית אפייה (שומרים את יתרת הרוטב), מכסים ברדיד אלומיניום ומכנסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-50 דקות.
* לאחר 50 דקות מסירים את רדיד האלומיניום, יוצקים מהרוטב על נתח ההודו ואופים עוד כ-10 דקות ללא כיסוי.
* מוציאים מהתנור ומנחים את הנתח להתקרר.

המלצת השפית עמית דהאן: לפרוס את הנתח כשהוא קר ולהגיש עם לחם שחור וחרדל איכותי.
הערות נוספותהכנת פסטרמה ביתית תאפשר לכם ליהנות מפסטרמה איכותית וטעימה, בעלת אחוז נמוך יותר של שומן ונתרן

צילום התמונה: כפיר חרבי
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד