מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

אצבעות אסאדו בירקות גינה ורוטב יין

כשרות בשרי כמות 6 מנות
0
0
רכיבים 6 צלעות כבש נקיות
6 מדליוני פילה
6 חתיכות מח עצם
שקית ירקות ברוקולי
2 תפו"א גדולים
1 חב´ פטריות

לרוטב:
בצל
גזר
יין אדום
כף סוכר
מעט קורנפלור
הכנה אופן הכנת הירקות:
מסדרים את תפו"א החתוכים לקוביות ואת הברוקולי והפטריות בתבנית, מזלפים מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור בחום של 230 מעלות 10 דקות.

אופן הכנת הרוטב:
מקפיצים בסיר מעט בצל וגזר, מוסיפים את היין עד לאידוי של האלכוהול מוסיפים כף סוכר, מצמצמים את הרוטב וקושרים מעט עם קונפלור ומסננים.

אופן הכנת הבשר:
את הבשר צולים על הגריל או על מחבת פסים ומכניסים לתנור ל-8 דקות.

להגשה:
מניחים את מדליון הפילה שמעליו צלע הטלה, מפזרים בצד את הירקות הצלויים ומעט מרוטב היין ומעל עלי טימין.
הערות נוספותהמתכון באדיבות השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד