מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

בצק לאמפנדס לטיגון או לאפיה

משך ההכנה שעה כשרות פרווה
0
6
רכיבים הבצק - חומרי גלם:
3 כוסות קמח 400 גרם (1 כוס = 135 גרם)
1/3 כוס שמן (50 גרם שמן)
160 מ"ל מים
1 כפית מלח (7 גרם)
1 כף סוכר (15 גרם)


מלית אמפנדס פטריות - חומרי גלם:

2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות
1 ענף סלרי אמריקאי חתוך לקוביות קטנות
1 גזר קטן מגורד
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתוש טרי
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 כוס בזיליקום טרי קצוץ גס הכנה אופן הכנת הבצק:
לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק
מעצבים לצורת נחש
מחלקים לכדורים (כ-40 גרם ליחידה)
מרדדים כל כדור לבצק דק (חשוב מאד לרדד דק)
ממלאים במלית הרצויה כל בצק
מקפלים ומהדקים את הקצוות
מטגנים בשמן בחום בינוני כ 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב.


אופן הכנת המילוי:
מטגנים הירקות עד להשחמה
מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות
מתבלים במלח ופלפל לבן,מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים כ-3 דקות על אש נמוכה.
מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד