מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

טבית עיראקית אמיתית

משך ההכנה שעה מקסימום כשרות בשרי כמות 6 סועדים
0
4
רכיבים 3 כוסות אורז לבן "פרסי" של סוגת
2 בצלים
6 כפות גדושות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
1 כפית שטוחה מלח
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית בהארט או רס אל חנות לבשרים
4.5 כוסות מים
2 עגבניות
עוף
3 שיני שום כתושות הכנה אופן ההכנסה פשוט מאוד, יש לטגן את הבצל עד שיזהיב מעט על אש גבוהה, נוסיף את העוף על מנת שיקבל צבע שחום, עדיף להישתמש בחזה עוף.

לאחר שהשחים נוסיף את השום לטיגון קצר, ואת העגבניות חתוכות לריבועים קטנים.

לאחר כ-10 דקות נקבל תבשיל סמיך שכזה, נוסיף את האורז ל-5 דקות נוספות תוך כדי בחישה מתמדת, ולבסוף את המים - חשוב שיהיו מים רותחים. נבשל כחצי שעה עד שעה (בהתאם לרצוננו, ונשים על הפלטה כל הלילה.

בבוקר, חשוב לבדוק אם זה התייבש נוסיף כחצי כוס מים או רבע בהתאם לצורך.
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. אסור להוסיף מים בשבת
11/15/2016 9:52:00 PM

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד