מצרכים
1 ק"ג קציצות דרום אמריקאיות של אל גאוצ´ו צלויות על האש
1/2 ק"ג פטריות (עדיף פורטובלו)
1/2 ק"ג פלפל אדום (ברוטו לפני ניקוי)
1/2 ק"ג בצל סגול
10 שיני שום
1 לימון
תימין טרי, מלח, פלפל שחור גרוס
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
עוטפים את שיני השום ברדיד אלומיניום וצולים על הגריל
צולים את הפטריות והבצל על הגריל ופורסים לרצועות
צולים את הפלפלים על הגריל, קולפים ופורסים לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ.
אפשר להוסיף גם פלפל חריף ירוק (למי שאוהב). קלוי על האש, מקולף וקצוץ. אם מוסיפים פלפל חריף, כדאי להחליף את הטימין בכוסברה .
פורסים את הלימון לפרוסות וצולים על הגריל
מכניסים את כל החומרים לקדרה, מכסים ומשאירים על אש נמוכה עד להגשה. לא לשכוח על האש - זה לא חמין!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות אל גאוצ´ו רמת גן