חזה עוף עם בצל ואגוזים

חדשות כיפה קוראת בשקט 13/12/15 16:51 א בטבת התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים פרוסים

2 שיני שום כתושות

3-4 שיני שום

3 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר

חופן אגוזי פקאן/מלך

מלח פלפל

כוסברה (לא חובה)

הוראות הכנה

להשרות את העוף עם סויה, שמן, מלח פלפל ושום כתוש לחצי שעה.

לטגן את העוף 2-3 דקות ולהוציא.

לטגן את הבצל ושיני השום על להבה בינונית כ 10 דק להוסיף סוכר, מלח ופלפל.

להוסיף את האגוזים ולערבב, להוסיף את העוף. 2 כפות סויה ולהביא לרתיחה, לבשל כדקה,לכבות את האש ולהשאיר מכוסה.

ניתן להגיש עם עלי כוסברה קצוצים.

טעים וחגיגי!

*אפשרי לותר על האגוזים אם לא אוהבים.

הערות

כתבות נוספות