פשטידת כרובית

חדשות כיפה מיצמיצ 07/12/15 14:20 כה בכסלו התשעו

פשטידת כרובית, צילום: shutterstock
פשטידת כרובית, צילום: shutterstock

מצרכים

1 שקית כרובית קפואה

בלילה:

1 כף קמח

1 כף אבקת מרק פטריות

3 כפות שמן

1 שמנת לבישול

מים בנפח 2 קופסאות של השמנת לבישול

150 גר´ גבינת קצ´קבל

3 ביצים טרופות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מפשירים את הכרובית במיקרו, מסננים ומניחים בתבנית חסינת אש

מטגנים את הקמח ואבקת המרק בשמן להזהבה קלה ומוסיפים את השמנת ומחצית מכמות המים

מרתיחים, מתבלים במעט מלח

מוסיפים את הקצ´קבל ומכבים את האש.

לאחר כמה דקות הקצ´קבל תימס, לערבב

ולהוסיף את מחצית כמות המים שנותרה.

לקרר מעט

להוסיף את הביצים הטרופות

לצקת על הכרובית

לאפות בחום 185 מעלות למשך 45 דקות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות