צ'ורוס

חדשות כיפה מיצמיצ 06/12/15 17:07 כד בכסלו התשעו

מצרכים

150 מ"ל מים

40 גר´ מחמאה

85 גר´ קמח

2 ביצים

שמן עמוק לטיגון

סוכר

קינמון

הוראות הכנה

להרתיח את המים והמחמאה.

להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.

להוסיף 2 ביצים ולבחוש היטב.

להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב.

לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.

לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון.

הערות

אפשר גם להכין גנאש שוקולד נוזלי סמיך ולטבול בו את הצ´ורוס

כתבות נוספות