מצרכים
3 ביצים
200 גר´ גבינה מלוחה פטה
צרור בצל ירוק
1/2 כוס פטרוזיליה
3 כפות קמח
מעט פלפל
שמן לטיגון
הוראות הכנה
1. בקערה גדולה ערבבו את הביצים, הגבינה המלוחה המפוררת והקמח.
2. קצצו בצל דק דק והוסיפו אותו יחד עם הפטרוזיליה לקערה. ערבבו היטב.
3. חממו במחבת מעט שמן וטגנו את הלביבות (כף גדושה ללביבה).
4. הגישו עם סלט טוב, לחם, פיתות, חמאה או כל מה שבא לכם. מעולה גם ביום המחרת בסנדוויץ´ לבית ספר או לעבודה.