מצרכים
4 תפוחי אדמה בינוניים
בצל בינוני
2 ביצים
שמן
מלח ופלפל
הוראות הכנה
- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל (אפשר ידנית, או במעבד מזון) לרצועות דקות (כמו סלט גזר)
- מוסיפים שתי ביצים, מלח ופלפל ומערבבים
- משמנים תבנית קטנה ומשטחים את העיסה על השמן.
- שופכים שמן בפיזור מעל העיסה.
- אופים עד שמשחים (חום כהה בקצוות, חום בהיר באמצע)
הערות
הכי טעים כשזה טרי כמובן, אך נהדר גם לשבת.
יכול להיות תחליף מקוצר ללטקעס...
ואל תתקמצנו על השמן...