עוגיות השוקולד צ'יפ עם נגיעות מנטה

חדשות כיפה מאגר המתכונים 05/08/15 09:50 כ באב התשעה

באדיבות מותג השוקולד השוויצרי , צילום: באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"
באדיבות מותג השוקולד השוויצרי , צילום: באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"

מצרכים

300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%, קצוץ (3 טבלאות).

1/2 כוס חמאה רכה (114 גרם)

2/1 כוס סוכר (100 גרם)

1/2 כוס סוכר חום (90 גרם)

4 ביצים, מוקצפות קלות

1/2 כפית תמצית מנטה

1/2 2 כוסות קמח (235 גרם)

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

200 גרם שוקולד לינדט אקסלנס מנטה, קצוץ לחתיכות קטנות (2 טבלאות)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד בסיר כפול על מנת שלא יישרף (בן מארי).

מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת קלה ואוורירית.

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת את הביצים ותערובת המנטה.

מערבבים לתוך התערובת את השוקולד המומס.

מנפים את המרכיבים היבשים ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד

מוסיפים לתוך התערובת את שוקולד המנטה הקצוץ.

בסיום הכנת התערובת, מניחים את הבצק לשעה במקרר.

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

לאחר שעה, בעזרת כף וכפית, יוצרים מהתערובת עוגיות על נייר אפייה. אופים במשך 12-15 דקות. מקררים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

48 עוגיות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מציע לרגל תחילת החופש הגדול מתכון שכיף וקל להכין עם הילדים בבית. מתכון ייחודי לעוגיות השוקולד צ´יפ הקלאסיות עם נגיעות מנטה מרעננות.
לשמירה על הטריות יש לאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה.

המתכון באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"

כתבות נוספות