מצרכים
1 ק"ג כנפיים.
לרוטב:
1 בקבוק ברביקיו.
צ´ילי גרוס.
שום.
דבש.
ג´ינג´ר.
קטשופ.
סוכר.
הוראות הכנה
אופן ההכנה של הרוטב:
שופכים את הסוכר לסיר ויוצרים קרמל. מוסיפים מעט שום, דבש, רבע כפית צ´ילי גרוס, כוס קטשופ, ג´ינג´ר וברביקיו. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, מוסיפים כוס מים ומבשלים כחצי שעה נוספת על אש ממש נמוכה. מוציאים את הרוטב ומסננים.
אופן ההכנה של הכנפיים:
מערבבים את הכנפיים עם מעט קמח ומטגנים בשמן עמוק כ-6 דקות. מקפיצים את הכנפיים ברוטב ומסדרים בצורת פרח. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק. בתאבון
הערות
המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם
המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם