מצרכים
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס מים
1/4 כוס יין
1/4 כוס דבש
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לערבב את הכל יחד ולשפוך על העוף. להשרות את העוף במקרר עם הרוטב במשך 4 שעות או כל הלילה ולאפות
כשעה עם כיסוי וכחצי שעה ללא כיסוי, וכל חצי שעה להפוך אבל לא חובה.
מאד מאד טעים ומומלץ
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות רות סירקיס