מצרכים
אסאדו בקר 2 ק״ג
ראש סלרי
גזר
בצל
שום
שורש פטרוזיליה
4 עגבניות
עלי דפנה
100 מל יין אדום יבש
פלפל שחור שלם
גרגרי כוסברה
פפריקה מעושנת
טימין
רוזמרין
שמן זית
מלח פלפל
הוראות הכנה
מתבלים את נתח בשר במלח פלפל וצולים במחבת מכול הצדדים ומעבירים לתבנית אפיה
באותו מחבת צולים את הירקות החתוכים גס מוסיפים את היין ושתי כוסות מים
מוסיפים תבלינים מבשלים כ10 דקות ושופכים הכול על הבשר סוגרים בנייר כסף
ומכניסים לתנור ל 4 שעות
מוציאים את הבשר מסננים את הרוטב ומגישים
הערות
באדיבות : ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר- מסעדת הצמרת הכשרה של תל אביב
המתכון באדיבות ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר