אסאדו בקר

חדשות כיפה מאגר המתכונים 18/06/14 13:01 כ בסיון התשעד

באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר, צילום: באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר
באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר, צילום: באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר

מצרכים

אסאדו בקר 2 ק״ג

ראש סלרי

גזר

בצל

שום

שורש פטרוזיליה

4 עגבניות

עלי דפנה

100 מל יין אדום יבש

פלפל שחור שלם

גרגרי כוסברה

פפריקה מעושנת

טימין

רוזמרין

שמן זית

מלח פלפל

הוראות הכנה

מתבלים את נתח בשר במלח פלפל וצולים במחבת מכול הצדדים ומעבירים לתבנית אפיה

באותו מחבת צולים את הירקות החתוכים גס מוסיפים את היין ושתי כוסות מים

מוסיפים תבלינים מבשלים כ10 דקות ושופכים הכול על הבשר סוגרים בנייר כסף

ומכניסים לתנור ל 4 שעות

מוציאים את הבשר מסננים את הרוטב ומגישים

הערות

באדיבות : ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר- מסעדת הצמרת הכשרה של תל אביב

המתכון באדיבות ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר

כתבות נוספות